Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Roast på Rushmore eller När britter brygger te i USA

Eventet är avslutat

Roast på Rushmore eller När britter brygger te i USA

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

24 april 2023 - 28 april 2023

Beskrivning

Välkomna till 1700-talets Boston! Amerika är, om inte en relativt ”nyfunnen” kontinent, en plats där drömmar kan realiseras. Eller snarare, det är ett rätt laglöst land vid tillfället och någon måste styra upp den här skutan.

Av förekommen anledning skickar det brittiska kungahuset dit Charles III, 475:e i tronföljden, på uppdrag till Amerika för att städa upp stöket. Han har med sig sitt ekipage Lady Madison som tronen har skickat för att hålla koll på Charles.

Väl i Amerikat finner vi en tidigare elit som fallit från toppen av societeten. George Washington, en utbränd kaffeälskare som behöver ett jobb. Vid hans sida han sin fru för att ta upp honom från spillrorna. Martha Washington, en karriärsfru och revolutionär som vill leva ett liv i lyx och glamour som driver George från fördärvet. Sist men inte minst har vi anglosaxofoben Lafayette. En fransk filosof som kommit till Amerika för att testa sina tankar och ideal kring monarkier och statsskick.

Roast på Rushmore eller När britter brygger te i USA är ett karaktärsdrama i tre akter som utforskar vad som krävs för att driva människor från vettet samt om te och kaffe verkligen är substitutvaror. Huruvida det är avsaknaden av och gränslös inflation på kaffe som är den utlösande faktorn får publiken själv bestämma.

Lokal

Teaterverket Svea, Sveavägen 114, 113 50 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer