Ritual Howls + Chasms

Ritual Howls + Chasms

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: Ritual Howls
Support: Chasms
Dörrar: 19.00
Live från ca: 20.00
Åldersgräns: 18+

Ritual Howls från Detroit blandar post-punk, industrial och gör musik som påminner om soundtrack till filmer som inte finns. Tänk dig dyster cowboymusik smack down i öknen sekunden innan protagonisten drar sin six shooter och läget är skarpt. Mullrande mörker ochsliriga gitarrslingor och narrativt driven sång. För fans av svarta jeans, Bambara och långa rockar.

Med sig har de Chasms. Ett projekt av Jess Labrador som gör drömska ljudmattor med rytmbaserad drömpop, uppblandat med shoegaze, techno och dub.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.