Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Rites-Live at KMH

Eventet är avslutat

Rites-Live at KMH

Från Gratis

Plats

Datum

21 maj 2024 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Förtrollande latinamerikanska rytmer i symbios med svenskt vemod och skimrande nutida elektronik.

Kom och upplev Natalie Knutzens konsert i Lilla Salen-KMH!
Efter tre års fördjupning i olika musikproduktions tekniker presenterar artisten och musikproducenten Natalie sitt senaste projekt ”Rites”. Konserten är inspirerad av hennes examensarbete inom icke-linjär musik där hon producerade låtar som hon skrev tillsammans med musikern, kompositören och legenden Mike Marin.
Vad innebär detta? Det innebär att du kommer att få njuta av musiken som framförs genom Ableton Live av Natalie själv och hennes högra hand Pontus Hummelman, samt bli förtrollad av talangerna och musikerna Mikael Marin och Deidre Palacios, och dessutom hänföras av dansaren Yarien Rodriguez. En meditativ inre resa som ni inte får missa!

På scen
Natalie Knutzen-Captain of the ship
Pontus Hummelman-Second in command
Mikael Marin-Bass viola wizard
Deidre Palacios-Percussion priest
Yarien Rodriguez-Magical dancing being.

Lokal

Lilla salen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer