Eventet är avslutat

Rimbo IF – Järna SK

Gratis - 60,00 SEK

Plats

Datum

11 jan 2022 19:00 - 21:30

Beskrivning

Seriematch mellan Rimbo IF och Järna SK Hockeytvåan Östra A

Biljetter släpps i begränsat antal om max 20 åskådare på läktaren i enlighet med gällande restriktioner (Covidbevis/intyg om vaccination behövs ej)

 • Biljettpris:  60 kr (plus bokningsavgift) oavsett ålder.

På grund av det mycket begränsade åskådarantalet måste du som har köpt säsongskort boka biljett. Välj alternativet "säsongskort" vid bokningstillfället. Obs! Medtag ditt säsongskort som måste uppvisas tillsammans med din bokning vid ankomst till ishallen.

Ev. frikort gäller EJ med anledning av de nuvarande begränsningarna. 

  För att kunna köpa biljett krävs giltig e-postadress dit din biljett ska mailas. Du kan även ladda ned appen biletto till din smartphone och lagra dina biljetter där. Biljett ska tas med till matchen där den scannas i mobilen eller utskriven på papper.

  Arrangör

  Rimbo IF Ishockeys representationslag spelar säsongen 2021-2022 i HockeyTvåan Östra A.

  Lokal

  Arkadien Ishall Arkadien Ishall, Idrottsvägen 15, 76231 Rimbo

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.