skip to main content

Rigmor (DK) + Plåster | Scalateaterns källare, Stockholm

Rigmor (DK) + Plåster | Scalateaterns källare, Stockholm

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 21:00 - 23:59

Beskrivning

Rama Lama & Echo Three presenterar...
Rigmor (DK)
+ Plåster

Scalateaterns källare, Wallingatan 32, 111 24 Stockholm
Fredag 8 mars 2024
120 SEK + service
Biljetter ute nu - begränsat antal 2-för-1 tillgängliga.

Danska kvartetten Rigmor har senaste åren växt fram till ett av de bästa banden på andra sidan sundet. Deras drömska indie har lett till spelningar på Roskilde, SPOT, Dansk Radios konserthus samt utsålda lokaler landet över. Bandet har, trots att man sjunger på danska, även rönt framgångar utomlands, bland annat med en session hos anrika amerikanska KEXP som setts över 100 000 gånger.

2024 släpps bandets nya album och detta firas givetvis med en Skandinavienturné och bandets allra första datum på svensk mark. Rigmors liveshow har hyllats för dess dynamik, autenticitet och energi och nyligen släppte man en live-EP från deras uppmärksammade spelning på Roskildefestivalen 2022.

Kvartetten, som består av Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa och Lasse Lykke, är helt klart ett skandinaviskt band på frammarsch som är värt att upptäcka. Missa inte chansen att se dem live!

Support: Plåster
"Vitt skilda influenser som Tom Waits, Franska Trion, Khruangbin och Samba Touré, vilket resulterat i ett ganska svårplacerat sound. Det är skevt men också lite jazzigt" - HYMN

Plåster är en trio från Stockholm. Deras musik har kallats för klurig och medryckande, troligtvis rockig och ibland finstämd. Bandets debutalbum släpptes i november 2022 och är inspelat av dem själva i deras replokal. Plåster består av Arvid Ohlsén, Otto Lundin och Zoey Ruas.

Arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund

Arrangör

Stockholm/Malmö based label and party committee established in 2016. 


Home to Benz, Cat Princess, Chez Ali, Delsbo Beach Club, Guds Pengar, Gula Blend, JERKA, Jo Yonderly, Julia Rakel, Kindsight , Kluster B, Lilla Parasit, Loaver, Mary Anne's Polar Rig, Melby, New Feelings, NOVA BLAST, Per och Olof, Steve Buscemi's Dreamy Eyes, Wy and änsendå.

Lokal

Scalateatern, Wallingatan 32, 111 24 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer