Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Riga Tiger | Nord & Syd | Bedroom Eyes

Eventet är avslutat

Riga Tiger | Nord & Syd | Bedroom Eyes

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

25 feb 2022 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

3 x INDIE, 3 x RELEASEFEST!
Fredag, 25 februari 2022
Dörrar kl 19.00.
Biljetter ute nu!

Lönefredag, inga restriktioner och tre releasefester i ett och samma Hus7! Startracks, Youth Recordings och Birds Recordspresenterar en kväll med det några av de finaste indiebanden Sverige har att erbjuda: Bedroom Eyes, Nord & Syd och Riga Tiger.

BEDROOM EYES - Albumrelease ”Sisyphus Rock” (Startracks)

Bedroom Eyes är ett band som låter saker ta sin tid. När ”Sisyphus Rock”, bandets tredje fullängdsalbum, inspelat live i en studio uppbyggd på dansgolvet i bygdegården i Rissna, Jämtland, släpps just den 25:e februari har det gått 5 år sedan senaste släppet ”Greetings From Northern Sweden”. Skönt då att vissa saker bara blir bättre med tiden! 

Bandets hybrid av sprudlande indiepop och Replacements-rock är förädlad till fulländning. Lyssna på förstasingeln, ”The Dark Between The Stars”, där furiösa trummor leder oss i ett gitarrtätt popinferno - allt centrerat kring Jonas Jonssons röst och drivna texter: Bedroom Eyes låter som sig själva och dessutom mer så än någonsin.

NORD & SYD - Singelrelease ”Allt jag har” (Birds Records)

”Allt jag har” är första låten ut från Nord & Syds kommande, tredje studioalbum som släpps senare i år. Sedan debutalbumet ”Som en människa” (2013) har bandet förvaltat och utvecklat den form av indiepop som skär rakt in i dig - sylvassa texter, om vardagen och om dom onåbara drömmarna, omhuldade av ofta extremt intagande indiepopmelodier av allra högsta klass. 

RIGA TIGER - Vinylrelease ”Vad ska du göra med din så kallade mänsklighet” (Youth)

Med sin alldeles egna genre "realismpop" har Riga Tiger satt vardagen på piedestal sedan 2017. I Göteborgsbandets musik vävs livets stora berättelser ihop med små betraktelser från vardagen, skimrande syntar och studsiga gitarrslingor. Och i de där små vardagliga betraktelserna, som vid en första anblick verkade betydelselösa, går det plötsligt att urskilja ett stråk av magi.


Bandet har sedan debutalbumet ”Jag håller inte med om din åsikt och är beredd att döda dig för den” (2017) släppt musik i en stabil takt och hyllats stort av media så som Dagens Nyheter, P3, SVT samt spelat land och rike runt på allt från P3 Gulds efterfest till Williams Pub i Uppsala. Riga Tiger är nu aktuella med sitt tredje album ”Vad ska du göra med din så kallade mänsklighet”

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer