Hoppa till huvudinnehåll

REVOLUTIONSFESTIVAL 2024

REVOLUTIONSFESTIVAL 2024

Från 600,00 SEK

Plats

Datum

1 aug 2024 12:00 - 4 aug 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

 REVOLUTIONSFESTIVALEN 2024 Arrangeras av BUNKERNSVÄNNER! Ta del av den mest spännande alternativa musikfestivalen i Smålands djupa skogar, där firar vi förändring och nytänkande tillsammans. Det är en dag fylld med fantastisk musik, god mat och en härlig stämning som du inte vill missa den 1-4 augusti 2024 

Vi hoppas att ni besökare hjälper oss att förflytta normen med nya och spännande artister från den alternativa musikscenen. kom o njut av ett brett utbud av mat- och dryck och skapa minnen för livet tillsammans med dina vänner. 

En gemensam nämnare på musiken är kvalitet, vi har fått in massor av bra musik samt att vi själva grottat ner oss under vintern, och hittat ytterligare ny musik.
Följ vår kanal där vi avslöjar våra mörkaste hemligheter och bokningar inför festivalen.

https://www.youtube.com/channel/UC2gR_glJ6S-ywFyadxYoTDw

-Skallgång-
-Speed bensin -
-Ved-
-The Guilt-
-Haveri-
-Babian-
-Fulfinger-
-Aux animaux-

-Sven Fredrik-

Festival info:
Festivalen äger rum utomhus i en annorlunda miljö ute på landet i Småland Hjortsberga. 

Värt att tänka på är att vi heter inte bara bunkerbar för att det är ett bra namn, Bunkerns Vänners samlingslokal är en riktig bunker, och vår miljö och terräng på området är till stora delar berg förutom vår framsida, Där kan man nästan njuta av alla scener, Delvis under tak. Rullstolar går bra då vi anpassat stora delar av området Samt toalett, men kan inte utlova en helt perfekt upplevelse om du har svårt att gå osv. Vi ansvarar inte för några benbrott som sker på området. Vi gillar dock upplägget med svåråtkomliga scener, detta gör att publiken får kämpa lite och nyktra till lite inför nästa show. 

Vid frågor Maila oss 

Packa din utrustning rätt dvs. Bra kängor, kläder, ficklampa och det nödvändigaste.


Resa:
Bunker Bar ligger Precis utanför samhället Hjortsberga.
Om man vill åka buss från Alvesta eller Växjö är det buss 145
hållplats: Hjortsberga Väg 25. https://www.lanstrafikenkron.se/

Camping/Boende:
Vi har möjlighet för Tält, Husvagn och Husbil, Vi har tyvärr ingen el att erbjuda för camping vi kommer dock erbjuda ett obevakat skåp för laddning av mobiler. Ängen som vi hyr är vanligtvis betesmark, och hoppas därför att du inte kastar skräp där, Det finns påsar för skräp vid insläppet. 

Eldning sker på anvisad plats.

På området finns publikt vatten samt toaletter.
Vill man Bada finns det en jättefin badplats på gångavstånd

Mat & Dryck:
Vi serverar olika rätter samt vegan alternativ.
Vi serverar olika drycker, även god 3,5 på tapp
För att förenkla betalningar på våra stationer har vi infört ransoneringskort (mer info kommer)

Riktlinjer för festivalen:
Vår festival är till för alla! Bunkerns vänner sätter alltid musiken & kamratskapen i fokus och vill förmedla en trevlig och familjär tillställning.
Är du under 18år Måste du har målsman med dig. Vid frågor vänligen skicka mail till info@bunkerbar.se

Biljetter finns tillgängliga från endast 600,00 SEK till 1.000,00 SEK. Förbered dig för en dag fylld med fantastisk musik och spännande upplevelser. Missa inte chansen att vara en del av denna revolutionära festival. Ses på REVOLUTIONSFESTIVAL 2024 på Bunker Bar!

Arrangör

Lokal

Bunker bar, Ekevägen, 342 93 Hjortsberga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer