skip to main content

REVOLUTIONSFESTIVAL 2024

REVOLUTIONSFESTIVAL 2024

Från 600,00 SEK

Plats

Datum

1 aug 2024 12:00 - 4 aug 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Upplev musikens revolution på REVOLUTIONSFESTIVAL 2024 presenterad av BUNKERNSVÄNNER! Ta del av den mest spännande alternativa musikfestivalen där vi firar förändring och nytänkande tillsammans. Det är en dag fylld med fantastisk musik, god mat och en härlig stämning som du inte vill missa på Bunker Bar den 1 augusti 2024 kl. 12:00.

 Upptäck nya och spännande artister inom den alternativa musikscenen och njut av ett brett utbud av mat- och dryckesalternativ. Skapa minnen för livet tillsammans med dina vänner och vara en del av denna musikaliska revolution!

Biljetter finns tillgängliga från endast 600,00 SEK till 1.000,00 SEK. Köp dina biljetter redan idag och förbered dig för en dag fylld med fantastisk musik och spännande upplevelser. Missa inte chansen att vara en del av denna revolutionära festival. Ses på REVOLUTIONSFESTIVAL 2024 på Bunker Bar!

Arrangör

Lokal

Bunker bar, Ekevägen, 342 93 Hjortsberga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer