Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Revanschen 2024

Eventet är avslutat

Revanschen 2024

Från 500,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 19:00 - 16 jun 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

**Titel: Revanschen 2024**

**Arrangör: Festivalföreningen Revanschen**

**Plats: Parken**

**Datum och Tid: 15 juni 2024, 19:00**

**Biljettpris: 450,00 SEK - 650,00 SEK**

**Typ: Festival**

**Kategori: Musik**

**Underkategori: Live**

Gör dig redo för en oförglömlig sommarkväll med Revanschen 2024 med MOLLY HAMMAR, GOLFKLUBB, FELGENS ORKESTER, KEVIN BOINE OCH SKREV1! Årets upplaga av festivalen, som stolt presenteras av Festivalföreningen Revanschen, utlovar en explosion av melodier och rytmer i den grönskande miljön i Parken.

Denna festival är perfekt för dig som älskar livemusik och vill uppleva en mix av väletablerade artister samt nya stjärnskott på musikhimlen. Med biljetter som sträcker sig från bara 450,00 SEK till 650,00 SEK är Revanschen 2024 tillgänglig för alla som vill njuta av förstklassig underhållning utan att spräcka budgeten.

Förbered dig på att dansa, sjunga och leva ut dina musikdrömmar under stjärnorna. Denna festival är mer än bara en musikfest – det är en möjlighet att skapa minnen för livet med vänner och familj i en av stadens mest charmerande platser.

Säkra din plats till Revanschen 2024 och bli en del av en musikalisk resa som du sent kommer att glömma! Biljetterna är begränsade, så vänta inte för länge med att boka din upplevelse i musikens tecken. Vi ses där!

Lokal

Parken, Jokkmokk, 96232 Jokkmokk

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer