skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Retrofest i Surbrunnsparken

Eventet är avslutat

Retrofest i Surbrunnsparken

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

29 feb 2020 22:00 - 1 mar 2020 02:00

Beskrivning

Nu händer det å det är inte ofta!! 29/2 är det en redig retrofest i surbrunnsparken. Under början av 90-talet var det disco i parken varje freda. Många av er var säkert där nu kommer detta återupplevas discjockeyerna från den tiden kommer å spelar bl.a Putte å Mogge ev någon till. Riktig 80-90tals fest de gamla vinylspelaren är framplockade igen. Jag, gästgivare Möller, lovar å svär att detta kommer bli en underbar kväll med fantastiskt ös. Vi håller yppet kl 22-02 förköp via billetto eller i parken kostar 100kr. eftersläpp i mån av plats pris 120kr. Pris till bästa 90-tals uppklädda dam å herr å kompisgäng. Så kom å upplev hur det var i parken på 90-talet!!! Dela å köp biljett räknar me lapp po luckan. Se nedan!! Va gör pågarna???

biljettavgift tillkommer 

Lokal

Surbrunnsparken , 27100 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer