skip to main content

Retreat "Här och nu"

Retreat "Här och nu"

Från 2.800,00 SEK

Plats

Datum

30 aug 2024 12:00 - 31 aug 2024 12:00

Beskrivning

Gör dig redo att återupptäcka ditt inre lugn och välmående! Anmäl dig till min exklusiva retreat där du får chansen att utforska personlig utveckling genom inspirerande workshop, befriande danssession, och djupgående meditation. Ta steget mot ett lyckligare du – platserna är begränsade, så tveka inte!

Vill du veta mer så är det bara att kontakt mig. 

I paketet ingår: 

Övernattning

3 rättersmiddag 🍽🍷

Frukost🥐

Afternoon Tea ☕️

Workshop

Workshop bok 📓

Danspass 💃🏾

Meditation 🧘🏽🧘🏿🧘🏼


 Förutom detta så kommer vi befinna oss i en fantastisk miljö med natur, vatten, möjlighet att både bada och basta och bara ägna tid åt dig. ❣️

 #egenTidRetreat #välmåendeWorkshop #dansOchMeditation #självomsorg #hittaDittCalm #retreat2024 #livsförändring #andligResa #meditationsretreat #dansglädje

Arrangör

Lokal

Krusenberg Herrgård, KRUSENBERG 436, 741 76 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer