RENT Katedralskolans musikal

3 mar 2017 13:00 - 16:00
Biljetter Gratis - 100,00 SEK
Biljetter Gratis - 100,00 SEK

Härmed presenterar vi Katedralskolan årliga musikal, 2017!

Årets kattemusikal är RENT, en av 90-talets absolut största musikaler, och en musikal som ständigt är aktuell. Under ett år, julafton till julafton, får vi följa Mark, en filmkonstnär i New Yorks 90-tal.Genom hans kamera tar vi del av hans vardag tillsammans medrumskamraten Roger, Rogers nya kärlek Mimi, deras vän Collins, Collins nya kärlek Angel, Marks ex-flickvän Maureen och dennes nya flickvän Joanne samt vännen som svek dem, Benny. Det bohemska konstnärskollektivets drömmar om livet i frihet ställs på sin spets genom att flera av karaktärerna kämpar med drogmissbruk och/eller HIV/AIDS. Ändå är det just livet som RENT vill visa upp, att leva livet och leva i nuet. Att få leva med sin kärlek, oavsett kön eller läggning, och att få vara den man är utan att det behöver definieras i förutbestämda ramar och termer. Att våga leva trots att döden finns runt knuten, och att våga förlåta och släppa in människor trots sårade känslor och grusade drömmar. Att leva i nuet och släppa då och sen: Viva la vie boheme!

Vi hoppas att ni kommer att njuta av föreställningen!

Övrig info:

Biljett pris 100kr

Biljett pris för studerande och pensionärer: 80kr

Barn under 12 år går gratis, men måste ha en bokad biljett. Biljetten bokas på samma sätt som vuxenbiljetter, men kostar 0 kr. Observera att vi på grund av brandregler ej kan släppa in fler barn än de som har bokad biljett.

Biljettförsäljningen är öppen fram till föreställningsstart.

Det finns platser avsedda för personer med rörelsehinder. Maila biljetter@kattemusikalen.se efter ditt biljettköp ifall du behöver en sådan plats.

Vi kommer att kolla alla biljetter innan föreställningen börjar och de som har köpt sina biljetter kommer att få komma in i aulan först för att få ta platser.

Alla föreställningar kommer att äga rum i Dag Hammarskjölds aula, Katedralskolan, Skolgatan 2.

Maila biljetter@kattemusikalen.se för övriga frågor!

Profile picture
Katedralskolan
Här med presenterar vi Katedralskolans musikal RENT 2017!
Eventet är avslutat

RENT Katedralskolans musikal

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.