skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Releasefest: Mathilda Brink + Sunny A.M. | Hus 7

Eventet är avslutat

Releasefest: Mathilda Brink + Sunny A.M. | Hus 7

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

14 jun 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Onsdag 14 juni 2023
Venue: Hus 7
Insläpp kl 19.00
Live från kl 20.00
Åldersgräns: 18+ år
Biljetterna är släppta!

Heaven Up Here, Echo Three och Slaktkyrkan presenterar:

Mathilda Brink (releasefest)

Göteborgsbaserade Mathilda Brink trädde fram som en av Sveriges mest intressanta unga artister när debutalbumet Maestro släpptes 2019. Albumet hyllades av bland annat Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten, Sonic och Nöjesguiden. Under åren har Mathilda Brink mötts av jämförelser med artister som Angel Olsen – eller som en mix av Dungen och Alice Boman, och även delat scen med band som Slowgold, Dolce och Moonica Mac. 2022 återvände Mathilda Brink med singlarna Tusensköna och Har du råd.

Den 12 maj 2023 släpper Mathilda Brink sitt nya album Glimmingen via Stockholmsbaserade Fading Trails Recordings. Glimmingen är en 10 spår lång samling som visar på en annan sida av Mathilda Brinks musik och låtskrivande, samtidigt har Brink blivit mer personlig än tidigare. Albumet är en avspegling av vår samtid och visar en avsaknad på något bättre – både hos människor i stort men också världen. På Glimmingen kan man höra spår av folkrock, indierock, shoegaze och freak folk. Låtar har skrivits spritt under en längre period och albumet spelades in under ett år tillsammans med producenterna Thomas Frank i studio Ljudvalvet och Klara Goliger i Music-a-matic.

Mathilda Brink på Spotify


Sunny A.M.

Sunny A.M. (Stockholm) spelar neo-psychedelia med influenser från tropiska platser och cowboys, med melodiska gitarrer och dansvänliga rytmer. Bandet släppte den första EP:n "All the Lights On" i januari år och har hunnit göra turnédebut både på klubb och surf-festival i Portugal. Sunny A.M. är en kvartett bestående av Joana Brito, Joakim Sandegård, Johanna Hansson och Linn Johannesson.

Sunny A.M. på Spotify


------
Arrangemanget genomförs med stöd av Stockholms stad, Svensk Live – Indigo och Kulturrådet och sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Arrangör

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer