skip to main content

Releasefest Agent blå - STAB! + DJs & surprises

Releasefest Agent blå - STAB! + DJs & surprises

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 apr 2024 19:00 - 23:59

Beskrivning

18 årsgräns

VÅRØ Presenterar: Releasefest med Agent blå!

Det är äntligen dags att fira släppet av albumet ”STAB!” som släpps den 12e april! Vi drar därför ihop en kväll på Skeppet med livemusik, DJs och en och annan överraskning. En fest för gamla vänner och för nya bekantskaper.

”STAB!” är det tredje studioalbumet från Agent blå och det första stora släppet på fyra år. Första singeln ”Discount” har hyllats internationellt beskrevs av GP som mastigare, tyngre och hårdare men ändå i kombination med fart, fläkt och flykt.

Det låter som Agent blå för oss och det är också precis det ni kommer att få se live på Skeppet.

En unik chans att få se bandet spela på hemmaplan i år.

Denna kväll vill ni inte missa! 

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer