skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Regelefterlevnad i en komplex värld

Eventet är avslutat

Regelefterlevnad i en komplex värld

Från 625,00 SEK

Online-event

Datum

8 dec 2023 09:00 - 11:00

Beskrivning

Utblick mot EU:s nya tillvägagångssätt att reglera kemikalier i varor

Vid detta utbildningstillfälle lyfter vi blicken och tittar på EU:s nya tillvägagångssätt att skapa cirkulära produktkretslopp genom produktkrav. Våra kursledare kommer att berätta om ett urval av nya regler och planerade lagförslag som demonstrerar övergången till hållbar kemikalie- och materialdesign, samt hur dessa krav kan påverka företagens arbete med grön omställning. Exempel på regler som berörs under seminariet är batteriförordningen, ESPR, PFAS, förpackningsförordningen, avskogningsförordningen, GPSR, REACH/CLP, SCIP, m.fl.

Du är välkommen att lämna in förslag på ämnen eller frågor som du vill veta mer om, att ta upp i REP-gruppens utbildningar.

Skicka förslag och frågor till: rep-fragor@teknikforetagen.se

Utbildningen äger rum på Microsoft Teams fredagen den 8 december kl. 09.00 - 11.00. Länk till mötet kommer att mailas till registrerade deltagare ett par dagar före.

Avgift: 625 kr (inkl. moms). Anmälan är bindande och avgiften är ej återbetalbar, men det går bra att ändra deltagare vid förhinder.

Har du en kollega som kan vara intresserad, så får du gärna vidarebefordra denna inbjudan. Vid frågor - maila REP-fragor@teknikforetagen.se

Anmäl dig senast den 1 december.

Varmt välkommen!

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer