Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Regattafest WSS Höstkroken Inshore

Eventet är avslutat

Regattafest WSS Höstkroken Inshore

Biljetter från 295,00 SEK

Plats

Datum

9 sep 2017 19:00 - 23:30

Beskrivning

Entrébiljett till
Regattafesten WSS Höstkroken Inshore

Denna biljett gäller för Entré, Underhållning, Buffémåltid samt en dryck,
en öl eller ett glas vin

Buffén är framdukad 19.00 till kl 20.30

Program och all övrig information om eventet hittar du på hostkroken.se

Regattafesten arrangeras av Restaurang agrill

Arrangör

Westerås Segelsällskap bildades 1883 och är en av Sveriges äldsta segelsällskap. WSS arrangerar kappseglingen WSS Höstkroken Inshore i september varje år. Läs mer på wss.se eller på Facebook

Lokal

Tullhushamnen/Restautrang agrill, Mälargatan 6D, 722 10 Västerås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.