Recreating The Future

25 okt 2018 18:30 - 21:00

Fryshuset (arenan), Mårtensdalsgatan 2, 120 30 Stockholm


Mer info kring programmet dyker upp inom kort, glöm inte att hålla koll på Facebook evenemanget "Recreating The Future"!

OM TED

TED är en icke vinstdrivande organisation som är hängiven till idéer som är värda att sprida. Det hela startade som en konferens där man samlade personer från tre olika världar: Teknologi, Nöje och Design. Sedan dess har TED’s räckvidd blivit ännu bredare i samband med de två årliga konferenserna - den officiella TED konferensen i Long Beach/ Palm Springs varje vår, samt TEDGlobal konferensen i Edinburgh UK varje sommar. TED inkluderar den prisbelönta videokanalen TEDTalks, The Open Translation Project, TED conversations, det inspirerande TED Fellows, TEDx-programmen och slutligen det årliga TED-priset.

OM TEDXYOUTH@STOCKHOLM
TED anser att idéer är värda att sprida och har därför skapat TEDx, ett program av lokala, självorganiserande events som samlar människor för att dela en TED-liknande upplevelse.

Vårt event kallas för TEDxYouth Stockholm, där x = ett självständigt organiserat TED-event. På vårt event TEDxYouth Stockholm kombineras livetalare med TEDTalks-videos för att skapa en djupare diskussion. TED-konferensen tilldelar generella riktlinjer för TEDx-programmen, men individuella events likt vårt, är självorganiserat.

VÅRT SYFTE
Vår vision är att TEDxYouth Stockholm ska bli ett levande forum där unga och äldre kan mötas och inspireras av varandra. TEDxYouth Stockholm bör ses som en aktiv plattform för samhällsfrågor, entreprenörskap och utveckling. Eventet är inte bara ett engångsarrangemang, utan en verklighetsförankrad community vars idéer lever vidare även efter konferensen. Genom TEDxYouth Stockholm vill vi använda upplevelsen och idéerna som uppstår för att aktivt jobba med att lösa de samhällsproblem vi står inför. Tillsammans arbetar vi för att skapa en bättre värld.

Vi bjuder in alla att dela med sig av sina unika historier och perspektiv av världen. Ålder, sexuell läggning, bakgrund och politisk åsikt har ingen betydelse.

Early Bird - Standard (18-25 år)

125,00 SEK


Early Bird - Student/ 65+ år

125,00 SEK


Ungdom (Under 18 år)

Gratis

Early Bird - Standard (26-64 år)

250,00 SEK


Student / 65+ år

250,00 SEK


Standard (18-25 år)

250,00 SEK


Standard Vuxen (26-64 år)

500,00 SEK