Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

RECOIL - Summer Tour 2024, Trollhättan

Eventet är avslutat

RECOIL - Summer Tour 2024, Trollhättan

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 18:00 - 23:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 15:e Juni återvänder Recoil och Abandon Agony till N3 för att återigen krossa Trollhättan! 

Band:
Recoil - Med inspiration från svenska jättar som In Flames, Dark Tranquility och At The Gates, har Recoil tillsammans med en förkärlek till amerikanska band som Death, Pantera, och Machine Head skapat ett sound som är fräscht samtidigt som de fyller en med nostalgi. Med sin full längds debut runt hörnet gör Recoil sig nu redo för att erövra Sverige och sedan världen.

Special Guests:

Abandon Agony - Ett nytt melodic-death-metalband från Trollhättan som levererar musik som slår dig i njuren. Projektet startades 2023 av Tobias och har influenser från band som bland annat In flames, Children of bodom, Insomnium. September samma år hade de sin första spelning och en EP är under inspelning.

After Earth - Groovy, melodisk dödsmetall som grundades i Skövde 2017. Släppt en EP 2020 "Before It Awakes", samt debut-fullängdaren "The Rarity of Reason" under hösten 2023, inspelad hos Obsidian Recording Studios, som sedan följdes av en Europa-turné under Q3 av 2023. Många influenser från legenderna inom melodisk döds, men en stor spridning av olika genrer inom bandet gör att vi gillar att ta ut svängarna. Består av 5 bandmedlemmar i den klassiska uppsättningen 2 gitarrer, en bas, en trummis och en vokalist utan annat instrument. Stor erfarenhet av spelningar både i och utanför Sverige, och hungrar konstant efter mer.

SUPPORT: Awaken The Atlas

Arrangör

Lokal

N3 Stagebox, Nohabgatan 15, 461 53 Trollhättan

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer