skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Recoil, Abandon Agony, Reaper Of Sorrow - Folkets Hus

Eventet är avslutat

Recoil, Abandon Agony, Reaper Of Sorrow - Folkets Hus

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

6 apr 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

RECOIL (Uddevalla)
Med inspiration från svenska jättar som In Flames, Dark Tranquility och At The Gates, har Recoil tillsammans med en för kärlek till amerikanska band som Death, Pantera, och Machine Head skapat ett sound som är fräscht samtidigt som de fyller en med nostalgi.Med sin full längds debut runt hörnet gör Recoil sig nu redo för att erövra Sverige och sedan världen.

ABANDON AGONY (Trollhättan)
Ett av Trollhättans nyaste band, med ett sound som påminner om Göteborgsscenen bjuder dessa skickliga musiker på en show du sent kommer glömma!

REAPER OF SORROW (Lilla Edet)
Metal från en av grannkommunerna.

Program
19.00 Entré o bar öppnar
20.00 Reaper of Sorrow
21.00 Abandon Agony
22.00 Recoil
Entré 100:- Förköp via billetto.se alternativt biljett i entrén, kontant eller swish.
I samarbete med Studiefrämjandet, Nemis, Folkets Hus, Negatif Film och Kulturföreningen Uddevallakassetten

Arrangör

Kulturföreningen Uddevallakassetten är en ideell förening som bildades år 2002 i Uddevalla. Arrangerar musik och kulturevent

Lokal

Uddevalla Folkets Hus, Göteborgsvägen 11B, 451 42 Uddevalla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer