Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Rebecca & Fiona Live i Eskilstuna

Eventet är avslutat

Rebecca & Fiona Live i Eskilstuna

Från 170,00 SEK

Plats

Datum

28 okt 2017 21:00 - 29 okt 2017 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

REBECCA & FIONA kommer till Vita Huset i Eskilstuna Nu på Lördag 28 Oktober.

Ett unikt nära uppträdande i klubbmiljö!

Under de senaste åren har Rebecca & Fiona erövrat scener på löpande band både i Sverige och utomlands. Succén har varit ett faktum sedan dag ett, och senast i höstas befann sig duon ute på ytterligare ett segertåg. Just nu genomförs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna med allt vad det innebär, vilket hittills har resulterat i flera internationella framgångar. Med nya EP-släppet "Party Hard" och singlar som "Sayonara" och nyss släppta ”Pop Bitches” har duon tagit ett kliv från den elektroniska dansmusiken och in i popmusikens universum, något som även manifesterats tydligt på Rebecca & Fionas scenframträdanden. I höst tar duon över skivspelare och dansgolv runt om i landet. Garanti för en bra fest!

Passa på att köpa din biljett redan idag!

VITA HUSET
J A Selanders gata 3, Eskilstuna
När: Lördag 28 Oktober
Tid: 21.00 - 02.00
Ålder: från 18 år
Förköpsbiljett här: 170 kr
Kostnad i dörren: 200 kr

Arrangör

Vita Huset Mat & Nöje och Upstairs Nightclub Eskilstunas största nöjesställe med två restauranger, livescen, nattklubb, 3 dansgolv & vip-rum.

Lokal

Vita Huset Mat & Nöje, J A Selanders gata 3, 632 20 Eskilstuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer