Reach for Space

Foto av Greg Rakozy @ Unsplash

Reach for Space

Från Gratis

Plats

Datum

15 apr 2023 12:00 - 17:00

Beskrivning

Hur kan kunskapen om rymden tillsammans med entreprenörskap förändra vår tid här på jorden? 

Är vår framtid kvar här på jorden eller kommer rymdentreprenörer ta oss bortom den? 


Våra talare hoppas kunna svara på dessa 2 frågor under vårt kommande event som vi arrangerar tillsammans med Astronomis Ungdom och som handlar just om detta, rymdentreprenörskap.

Framtiden, jorden och rymden är 3 ord som definitivt kommer vara intressanta att prata om i en och samma kontext under många år framöver. Vi behöver tänka (bort)om - och kunskap om rymden kan hjälpa oss lösa problem på jorden och vice versa. Idag ser vi hur vi människor har skapat fantastiska organiseringar, strukturer och idéer.

Lokal

Generator , Torsgatan 10, 111 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.