Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

RAVEN: After Work Dans 30/04-2024

Eventet är avslutat

RAVEN: After Work Dans 30/04-2024

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

30 apr 2024 17:15 - 18:25
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Luleås ny Afterwork med fokus på dans, elektronisk musik och hälsosam mat - varje tisdag!

Varje vecka bjuder vi in dig till en timmes dans med en live-DJ som kommer spela elektronisk musik för att få dig att röra på dig och släppa loss. Det här är inte bara ett vanligt dans tillfälle - det är en upplevelse av terapi för både din kropp och själ.

🤸 Fysisk hälsa: Dans är en fantastisk träningsform som inte bara förbättrar din kondition och styrka, utan också frigör endorfiner som ökar ditt välbefinnande. Vår danstimme är utformad för att ge dig en rolig och effektiv träning som passar alla oavsett erfarenhetsnivå.

😊Psykisk hälsa: Att dansa till musik är en kraftfull form av terapi för ditt sinne. Det låter dig uttrycka dig fritt, släppa stress och bekymmer, och helt enkelt leva i nuet. Vår energifyllda atmosfär och gemenskapen som skapas på dansgolvet kommer att lyfta ditt humör och lämna dig med en känsla av glädje och lätthet.

🍜Efter vår dans är det dags att stilla hungern med våra hälsosamma matalternativ. Välj mellan läckra sushi-rullar eller färgglada poké bowls - perfekta alternativ för att återställa din energi och ge näring åt din kropp.

---

Välkommen till en kväll fylld med dans, glädje och hälsa!


Arrangör

Lokal

Green Vibes & Red Demons, Kungsgatan, 972 41 Luleå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer