Räkna de lyckliga stunderna blott

Räkna de lyckliga stunderna blott

Biljetter från 395,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 augusti 2022 - 28 augusti 2022

Beskrivning


Svensk mellankrigstid. En era som började i framåtanda och optimism för att utmynna i depression och orostider. Filmen gick från stumfilm till ljudfilm och över hela landet turnerades och spelades revy i varenda stad. En rad nya artister kom fram och musiken var glättig och käck.

Vilka var människorna bakom de glada sångerna, de lustiga filmerna och revyerna? Möt tre av de mest kända artisterna i 30- och 40-talets Sverige. Deras uppgift var att roa folket, få dem att glömma orostiderna för en stund. Deras sånger har nått odödlighet även om de själva är borta sen länge. Lär känna Ulla, Ernst och Edvard, deras liv, glädjeämnen och sorger bortom de vackra fasaderna.


Suzanne Flink (Ulla Billquist)
Johan Palmqvist (Ernst Rolf)
Nils Olsson (Edvard Persson)
Öresund Entertainment Brass under ledning av Ossian Edlund


Manussammanställning: Suzanne Flink
Musik av bl. a. Kaj Gullmar, Gösta Stevens, Jules Sylvain
Foto från föreställning: Claes Brauer

Lokal

Biografteatern Scala Biografteatern Scala, Stora Östergatan 12, 271 34 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.