skip to main content

RAGNHILDS DREAMTEAM!!

RAGNHILDS DREAMTEAM!!

Från Gratis

Plats

Datum

12 maj 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

I november 1994 hade Roslagens Swing & Sweet i Östhammar premiär på Glenn Miller Bar & Restaurant. Då framträdde sångerskan Ragnhild Sjögren från Östhammar tillsammans med Lill-Bength och Uppsala Jazzgrupp.

Nu 30 år senare är Ragnhild tillbaka med sitt drömband, Jazz4an.
Kvartetten spelar en blandning av evigt gröna låtar -från Bessie Smith till Monk.

Sprudlande jazzglädje med Thomas Driving trumpet och sång, Dicken Hedrenius piano och trombon, Hasse Larsson bas och sång, Ragnhild sång, texter och mellansnack

Lokal

Societetshuset Källör, Källörsgatan 1, 742 36 Östhammar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer