Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

RAFAGA "El Regreso de Ariel Puchetta" live Stockholm

Eventet är avslutat

RAFAGA "El Regreso de Ariel Puchetta" live Stockholm

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

7 jul 2018 21:30 - 8 jul 2018 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

LATINMANIA presenterar stolt live i Stockholm, RAFAGA med den ursprungliga sångaren Ariel Puchetta.

Säkra er biljett här:

► Plats: Kraken, Rökerigatan 1D, Globen

► Super early bird biljett: 350.- (gäller endast fram till 30/4)

► Early bird biljett: 450.-

► General/vanlig 500.-

► Datum: Fredag 7 Juli
► Tid: 21.00 - 03.00
► 18+

Ráfaga är ett argentinsk tropiskt musikband som bildades 1994 av 8 medlemmar. Han började bli populär år 1996 efter att ha publicerat sitt första album "Soplando Fuerte". Idag fortsätter hans popularitet tack vare sitt senaste album "Una Cerveza", som publicerades 2016.
Ráfaga föddes av tanken på den argentinska keyboardisten Marcos Bustamante och med hjälp av musiken och sångaren Antonio Ríos gjorde de en gjutning av en grupp ungdomar med tanken på att skapa en ny tropisk grupp med det redan registrerade namnet RÁFAGA, det var liksom det återförenade första medlemmarna där de stod ut med sin talang, med deras gitarrist Raúl "Richard" Rosales och hans sångare Ariel Puchetta.
Efter den enorma framgången kommer det en svår tid för gruppen och det är att veta att Ariel Puchetta beslutar att lämna bandet för att starta sin nya karriär som solist, men innan de släpper rekordet Registrerat varumärke år 2002. Och med frisläppandet av den här faller de ifrån varandra mer än 45 fans klubbar mellan Argentina och Chile sedan stödet till gruppen var inte detsamma som de kände för länge sedan. När detta beslut har fattats börjar en hård sökning av den nya rösten för gruppen. Många sökande visade sig ta Ariels plats, som då var svårt, men Rodrigo Tapari, en 18-årig pojke som valdes och började spela in sitt första arbete i Ráfaga, kom fram.

Den 6 september 2014 släppte de en ny video på sitt YouTube-konto, till minne av sitt artonde år av livet, singeln med titeln "Una Cerveza"
För tillfället tar sången mer än 155 miljoner reproduktioner, vilket är en av de större och spännande grupperna på latinamerikansk nivå som kommer och träffar allmänheten med så mycket kraft att sakerna ökar i försäljningsskivor.
I november 2017 lämnar Rodrigo Tapari gruppen för att starta sin musikaliska karriär som solist. En månad senare tillkännagav bandet den förväntade återkomsten av sin tidigare sångare Ariel Puchetta och deras tidigare keyboardist Mauricio Juárez till sina platser de ockuperade sedan starten, vilket ledde till att glädjen av några fans ber Ariel att återvända.

Arrangör

Lokal

Kraken Kraken, Rökerigatan 1d, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer