RADIO CLASH!

Eventet är avslutat

RADIO CLASH!

Plats

Datum

4 dec 2021 18:30 - 23:59

Beskrivning

Efter succén med ”London Calling 40 år” i december 2019 ville vi ju fortsätta hylla The Only Band That Matters på olika sätt.

Allt fick skjutas på framtiden och här är vi nu;

”RADIO CLASH” – en hyllning till The Clash i form av en gottepåse innehållandes en bred palett av punk, funk och allmänt sväng.

Maja Milner (Makthaverskan)
Matilda Sjöström (Steget/Det Brinner)
Jönsson (Attentat)
Lerneby
Emrik ”M-Rock” Larsson (Stonefunkers)
Krånne
Brodde (Brända Barn)
Finn Björnulfsson & Yohanna Eek

DJ:s & Fler artister TBA


”Don’t you ever stop long enough to start!

To take your car outta that gear!”

Välkomna!

arr: Skeppet GBG i samarbete med Lerneby & Krånne

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.