Hoppa till huvudinnehåll

Rackarunge - barnföreställning på Råda Säteri

Rackarunge - barnföreställning på Råda Säteri

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

3 aug 2024 14:00 - 14:35
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

"Ann-Mari! Svissa på ess hon ska me – di kör um tre minuter!”


Följ med på en sång till sommaren, till skrubbsår på knäna och pirr i magen. Till en tid så långt borta men ändå alldeles nära. Till lek och musik, skratt och gråt, till äventyr och djupaste allvar.

Scenkollektivet Re:act hade premiär på musikmonologen ”Bansai!” 2021, som baseras på Ester Blenda Nordströms samlade texter. Med musikteatern ”En rackarunge” tar de sig nu an författarens första barnbok med samma namn, ett verk som på många vis lade grunden för Astrid Lindgrens älskade berättelser om ett Sverige från förr.

På scen: Amanda Arnborg, Erik Björksten, Eva Edwall
Manusbearbetning, foto och regi: Hanna Sundelius


- > 

Arrangör

Frigrupp som jobbar med Musikteater och att lyfta olika kvinnor ur populärkulturen.

Aktuella med Sommarteater på Råda Säteri.


Lokal

Råda Säteri, Säteriallén 1, 435 32 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer