skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Qvänum Live

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Qvänum Live

Från 345,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2024 18:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kulturkollektivet Beardmen presenterar Qvänum Live.

I samarbete med Qvänum Mat och Malt öppnar vi återigen upp dörrarna för Qvänum Live och att ni ska få uppleva en toppenkväll mitt ute på schlätta. Denna gång ihop med Saffire, Velveteen Queen Matoz!

Du kan ännu en gång förvänta dig både musik, mat och dryck av toppklass!

SAFFIRE┃21:15

Saffire är det självklara valet för fans av melodisk hårdrock. Med tydliga influenser av både Deep Purple och Rainbow törs vi gissa att förbilder bakom micken är både Ronnie James Dio och Graham Bonnet, men här finns också en modern sida som för tankarna till progressiv metal. Saffire nöjer sig helt enkelt inte med att vara en enkel retroflirt, utan blandar in modernare inslag i låtskriveri och ljudbild.

Saffire bildades 2005 och har hunnit med att släppa 4 album, varav det senaste ”Taming the Hurricane” kom ut 2022. Bandet har genom åren spelat på Sweden Rock Festival. Tons of Rock, Metallsvenskan, Time to Rock, Gothenburg Sound Festival och Skogsröjet.”

Med tung hammond, catchiga gitarrmelodier och sång som påminner om svunna tider, är Saffire mer taggade än någonsin att visa vart rockskåpet ska stå.


VELVETEEN QUEEN ┃20:00

Historien om svenska rockbandet Velveteen Queen börjar 2021 när killarna träffas på gymnasiet och bestämmer sig för att starta ett band, snart ansluter även sångaren Samuel Nilsson och det går fort och mycket händer på kort tid för bandet.

Trots sin ungdom har dessa begåvade individer, alla mellan 20-23 år, åstadkommit mer än de flesta band drömmer om. Velveteen Queen har bland annat spelat på några av Sveriges största festivaler så som Skogsröjet Festival, Kristianstad Rockfest och Malmöfestivalen. De har dessutom turnerat genom Sverige med Nestor och har öppnat för Hardcore Superstar vid flera tillfällen.

Velveteen Queen tar publiken med storm med sitt råa sound som går tillbaka till slutet av 80-talet och början av 90-talet med inspiration från legendariska band som Aerosmith, Guns N' Roses och Velvet Revolver.

Musikbranschen förutspår en ljus framtid för Velveteen Queen och det är bara en tidsfråga innan ett av de stora skivbolagen lägger märke till detta unga svenska bands råa talang och obestridliga energi

Är du redo att ta din rockupplevelse till nya höjder?


PRAKTISK INFO

Inträde┃18:00

Velveteen Queen┃20:00

Saffire┃21.15

Åldersgräns┃18+

Fullständiga rättigheter


┃I samarbete med Medborgarskolan┃

*Med reservation för ev. ändringar

*Återbetalning endast vid inställt evenemang, serviceavgift återbetalas ej


Arrangör

Konsertarrangör med bas i Skövde - För en levande livemusikscen! Grundades 2014.

Lokal

Qvänum Mat & Malt AB, Gategården 1, 535 91 Kvänum

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer