Put on your FAB FACE honey 29 mars- STHLM

29 mar 2019 18:00 - 21:00

Studio 107, Folkungagatan 107, T-bana: Medis / Buss: Nytorg, 11630 Stockholm

Put on your FAB FACE honey...
- time to SHINE like that star
you are.


"När jag såg henne visste jag direkt vad jag ville. De kyssäkta röda läpparna vibrerade, de farligt flirtiga fransarna kastade en fläktande skugga och det lockiga håret föll över hennes rygg.
I wanted to shine…"Denna klass ligger som en del av ett helt helgpaket om du vill passa på att investera i din bästa aktie (dig själv) och göra en helhelg in the name of Fabulousness. Kursen kan dock även bokas separat. Övriga klasser som ges under helgen är "Mrs M to the Rescue - how to FEEL fucking freaking fabulous" samt "The FAB Coach's School of High Heels - how to SASS that ASS".
----------------------------------------------------------------

Put on your FAB FACE honey - time to SHINE like that star your areär en av våra mest populära klasser- en workshop i hår, smink och styling. Kursen är tre timmar lång, leds av Mrs M och du får ta del av hennes egna privata tips och tricks, gott om tid att öva själv och du kommer bokstavligt talat lämna kursen som en ny människa. Och som med alla Mrs M's kurser, klasser och föreläsningar så är det inte enbart fokus på själva hantverket utan hela kursen är omhuldad av ett lager av champagne, inspiration och pepp. Woman Power kort och gott.

Denna kurs handlar inte om att abdikera till en viss stil eller att alla skall bli Mrs M-kopior utan om att hitta, och framför allt att våga, locka fram sitt inre bombshell. Fokus ligger på kopplingen mellan det yttre och det inre, hur vi faktiskt kan påverka vår hälsa med vad vi klär oss i för kläder och omger oss med för saker och framförallt vad vi tycker om vår spegelbild.

Detta är en grundkurs för dig som känner att du vill locka fram din inre gudinna men som behöver någon att hålla i handen på vägen. Vi tar upp allt från hur man får sin skönhetssömn trots papiljotter, övar på att få till de där kyssäkta röda läpparna och farligt flirtiga fransarna och pratar om vad man skall tänka på när man köper accessoarer så som hattar och handskar.
Som vanligt ingår en finfin goodiebag med de rätta verktygen för att du skall kunna börja ditt nya fabulösa leverne redan dagen efter. Denna gång till ett värde av 1500:-

Anmälan & Pris:
3 tim workshop kostar 1.590:-
Alla elever får en goodiebag till ett totalt värde av ca 1500:-.
Endast fem platser.
(Biljett återbetalas ej vid förhinder men får överlåtas.)

Medtag:
Alla elever får en komplett uppsättning make-up (eyeliner, mascara, ögonbrynspenna, ögonskugga, bronzer, rouge) lösögonfransar samt hårspray och hårmouse, men tag ändå din egen sminkväska + borste och kam ifall du vill öva med dina befintliga produkter.

Tid och Plats:
29 mars
Studio 107
Folkungagatan 107 - Stockholm
T-bana: Medis / Buss: Nytorgsgatan
Kurs: 18:00 - 21:00
Insläpp: kl 17:50
(Denna klass ligger som en del av "A weekend in the name of Fabulousness" och kan bokas tillsammans med andra klasser eller separat.)

Inspiration:
Ta en titt på vår YouTube-kanal med fler filmer, podcasts och pressklipp. Vill du höra mer om Mrs M's bakgrund, lyssna på denna podcast för en utförlig intervju. För fler bilder, besök oss gärna på Facebook
(
Är du intresserad av en privatklass kontakta oss på info@thefabcoach.com)


Nedan hittar du kommentarer från tidigare elever, vill du ta del av fler omdömen besök vår hemsida, www.thefabcoach.com

Beloved Partners of Fabulousness:

BJÖRN AXÉN – Vardagslyx!
BA har funnits sedan 1963, haft en egen hudvårdsserier sedan 1984 och är kunglig hovleverantör vars vision är att leda utvecklingen och skapa en vackrare värld genom att agera hållbart, se behoven och ta fram skönhet i varje människa. BA är en ledande aktör som alltid strävar efter att leverera det bästa och mest hållbara erbjudandet vars mission är att skapa välbefinnande.
Björn Axén skapar lyxig hårvård med perfekt balans av noga utvalda ingredienser för bästa resultat.bjornaxen.se

SWEED LASHES tar lösögonfransar till en helt ny nivå men ett brett urval av högkvalitativa fransar i tre olika färger; svart, brun och blond. Kollektionen är designad av Gabriella Elio, en av Sveriges mest framstående make-up artister. Sweed Lashes har ett unikt fäste av genomskinlig bomull som gör att fransarna sitter bättre och gör dem enkla att använda för både nybörjare och proffs. Lösögonfransarna är handgjorda, av högsta kvalitet och kan användas upp emot tio gånger. www.sweedlashes.com

MAKIASH är ett svenskt kosmetikmärke med stark förankring i modellbranschen. Vi erbjuder trend, funktion och long-lasting produkter med hög kvalitet och användbara färger. www.makiash.com


PIPERS HUDVÅRD, the FAB Coach Official Face Salon, ligger centralt belägen på Pipersgatan 30 i Sthlm. Endast ett stenkast ifrån Rådhusets tunnelbanestation. Här hittar ni Lie och Karin, två auktoriserade hudterapeuter (medlemmar i SHR) som valt att arbeta med resultatinriktad hudvård. www.pipershudvard.com

FAB FACE 29/3 Ej tillgänglig