skip to main content

Purple Talks: Salad Hilowle - Hur blir man ett konstnärligt geni?

Purple Talks: Salad Hilowle - Hur blir man ett konstnärligt geni?

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

2 apr 2024 18:30 - 19:15

Beskrivning

Salad Hilowle rör sig fritt mellan foto, film och skrivande och ses av många som den hetaste konstnären i Sverige. Hur är det att leva upp till den bilden? Vad är det som driver honom till att skapa och får han någonsin prestationsångest? Lever myten om det konstnärliga geniet fortfarande bland samtidens kreatörer?

Hur var det att växa upp i en småstad och känna att man inte passar in? Vad innebär det att längta hem och samtidigt försöka förstå var hemma är? Och hur ofta åker Salad egentligen till Paris för att vandra på kullerstensgator, röka cigg på Cafe de Flore och kontemplera över om den sk. “konstnärssjälen” finns?Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer