skip to main content

Purple Talks: Gunnar Ardelius - Är det verkligen svårt att vara man?

Purple Talks: Gunnar Ardelius - Är det verkligen svårt att vara man?

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

5 mar 2024 18:30 - 19:15

Beskrivning

Här har vi en man som tycker att det är svårt att hitta sin roll i samhället. Varför är det så? Han är en framgångsrik författare, generalsekreterare för Sveriges Museer, ser ut som Roger Moore och är 2 meter lång. Ändå brottas han med sin självbild och sin manlighet. Han fruktar att bli instängd och kämpar mot viljan att fly in i ensamheten. Ansvar, kärlek, faderskap och närvaro i kärnfamiljen, hur svårt kan det vara? Hur blir man den pappa man saknar?

Kommer Gunnar att palla trycket när Nanna pushar honom på svar? Eller svarar han med att dra på sig pjäxorna och dra ut i skidspåret för att njuta av ensamheten.

Gunnar Ardelius är författare och översättare. Sedan 2022 är han generalsekreterare på Sveriges Museer. Han är aktuell med boken Ingemansland.

Purple Talks är en rolig, kvick och bildande show där det snackas aktuella samhällstrender, stora filosofiska funderingar och existentiella dilemman med författare och kulturpersonligheter. Tempot är högt, frågorna fyndiga och som publik kan du räkna med att både bli underhållen och överraskad av oväntade inslag – samtidigt som du lär dig massa nytt.

Radioprofilen Nanna Olasdotter Hallberg är programledare. Under våren kommer hon att “showa” med Lina Thomsgård, Jan Emanuel, Gunnar Ardelius, Olof Lundh, Salad Hilowle och Sara Öhrvall. Purple Talks äger rum live med publik på Studio SN7, men det kommer också att lanseras en separat digital version framöver.

Nanna Olasdotter Hallberg är kulturjournalist och dramatiker. Vi har hört henne som programledare för “Morgonpasset i P3” och i den egna podden “P3 Klubben”. Hon har även skapat den omtalade radioteatern Punani_99.

Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer