Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Puppy Yoga Uppsala 29 mars

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Puppy Yoga Uppsala 29 mars

Från 550,00 SEK

Plats

Datum

29 mar 2024 16:00 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Puppy Yoga i Uppsala
Varmt välkommen till Puppy Yoga. Eftermiddagen inleds med ett avslappnande yogapass som pågår i 45 minuter. Vi hoppas att ni genom att befinna er i en rofylld miljö där ni får möjlighet att utforska olika yogapositioner, lyckas komma ned i varv och kan känna en inre harmoni. Därefter får ni sällskap av de gulliga valparna som ser så mycket fram emot att få leka med er tiden som kvarstår av passet.

Vi ser så mycket fram emot att ta emot er! <3

Att ta med:

 • Yogamatta

 • Träningskläder

 • Vattenflaska

Vi har yogamattor till uthyrning för 50 kr.

Information:

När: 29 mars 2024

Tid: 16:00-17:15, kom gärna 10 minuter innan passet börjar för registrering. Det finns möjlighet att byta om på plats men det underlättar om ni redan är ombytta.

Vart: Dragarbrunngatan 69, 753 20 Uppsala

Åldersgräns: 15 år. Barn från 10 år är välkomna i vuxet sällskap.

Studentpris: Använd kampanjkoden STUDENTYOGA för att erhålla studentpris, giltigt studentkort måste tas med och visas upp.  

Att tänka på:

Biljetten är inte personlig, vilket betyder att du kan ge bort eller sälja den vidare. Vid namnbyte ber vi er att meddela oss detta via mail, puppyyogastockholm@gmail.com. Biljetten är inte återbetalningsbar. Om eventet däremot skulle ställas in på grund av oförutsedda anledningar får ni självklart pengarna tillbaka.

Puppy Yoga ansvarar för att lokalen är säker och har krav på hunduppfödaren att valparna som deltar är friska och försäkrade. Du ansvarar för din egen och valpens säkerhet väl på plats. Om du på något sätt skulle orsaka valpen sådan skada som kräver veterinärvård är det du som står för självrisken till försäkringsbolaget.

Obs!

Kom endast om du är frisk. Märker vi att ni är synligt sjuka så kan ni komma att behöva lämna lokalen för deltagarnas och valparnas säkerhet. Vår målsättning är att erbjuda er en valp per två personer, men detta är inget garanti och kan komma att ändras.

Lokal

Duvan Hotell, Dragarbrunnsgatan 69, 753 20 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer