skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Puce Mary + MSHR + S.D.E Wasadi + MSHR

Eventet är avslutat

Puce Mary + MSHR + S.D.E Wasadi + MSHR

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

10 mar 2023 20:00 - 11 mar 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Oceanen och Nordic Sessions presenterar: Puce Mary + S.D.E WASADI + MSHR

Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8

Datum: 10 Mars

Tid: 20.00 - 01.00

Åldersgräns: 20 år

________

Puce Mary (DK)


Bakom artistnamnet Puce Mary finns danske Fredrikke Hoffmeier. Med en lång karriär inom den experimentella elektroniska musikscenen, har Puce Mary fått ett rykte av att leverera intensiva spelningar som spänner från gripande filmiska kompositioner till frenetiska harsh noise episoder. Enligt en av Oceanens producenter är Puce Marys skiva The Drought från 2018 en av 10-talets absolut bästa album. Den 10e mars äntrar Puce Mary Oceanens scen, du vill inte missa detta. 

S.D.E WASADI (GBG)


Efter att ha blivit utsatta för extrema doser gammastrålning är bröderna Wasadi strålskadade nog för att tvinga på sina radon-infunderade frekvenser på den allmänna befolkningen.


MSHR (USA)


MSHR är ett konstkollektiv som bygger och utforskar skulpturala elektroniska system, tar form som interaktiva installationer, virtuella miljöer och live-improvisationer. De utforskar intuitiva och tekniska gradienter mellan ljud- och rumsformer, med hjälp av analoga kretsar och programvara med öppen källkod för att skulptera ömsesidigt resonanta hyperobjekt. MSHR grundades 2011 i Portland, Oregon av Brenna Murphy och Birch Cooper. Deras namn är en modulär akronym designad för att hålla olika idéer över tiden.

Spelningen sker inom projektet Nordic Sessions i samarbete med PULS network.

________


Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.


Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.


Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer