skip to main content

PT SMALL GROUP

PT SMALL GROUP

Från 3.000,00 SEK

Beskrivning

Delad träningsglädje är dubbel träningsglädje! I detta fall är ni max 6 personer som tillsammans med er tränare ses 2 gånger i veckan, under en 6 veckors period. Fördelen med att träna i grupp är att man kan peppa varandra, dela med sig och utvecklas tillsammas. Detta är en väldigt bra strt om man vill komma igång med träningen eller om du vill ha en liten motivationskick för att fortsätta från där du är just nu. 

Upplägget under dessa pass varierar och vi kommer få in styrketräning, konditionsträning, rörlighet och balans. Vid anmälan får du berätta lite kort om dig, din bakrund och dina mål så att din tränare kan utforma ett upplägg som på något vis passar alla deltagare!

Under dessa veckor får du en träningsplanering (app i telefonen) och en kostplanering (ej individanpassad) och du har 20 % på alla PT-pass. 

Tränare: Nathalie Pahlenstam (Personlig tränare & Prestationstränare) 

Nästa upplägg startar v. 44

Träning varje tisdag 17.00 & fredag 17.00 

Pris 3000 :- 

Arrangör

Lokal

Forca Fitness Forca Fitness, Dagjämningsgatan, 415 09 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer