Psykologi för kreativa - Föreläsning med Pär Säthil

Psykologi för kreativa - Föreläsning med Pär Säthil

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

24 apr 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

Skrivkramp, prestationsångest, det kreativa geniet som måste lida: vi har många bilder av att det skapande som revolutionerar världen också måste innebära lidande. Men berättelsen har blivit gammal. Tack vare modern psykologi behöver kreativt skapande inte vara en bergochdalbana mellan eufori och mörkt tvivel.

Pär Säthil, psykolog med bakgrund som musiker, gör med hjälp av metoder och tekniker hämtade från terapi och hjärnforskning upp med onödigt lidande och begränsande beteenden. I föreläsningen ger han en ökad förståelse för varför det är så lätt att köra fast, men också handgripliga råd om hur hindren kan övervinnas. 


Föreläsningen baseras på Pärs nyutkomna bok Det lyckliga geniet - Psykologi för kreativa (Volante, 2023), späckad med övningar och råd som leder till verklig förändring. Oavsett om du är en kreatör som ibland kör fast i självtvivel, eller om skapandet är en hemlig dröm, ger den här föreläsningen nya tankar och konkreta råd om hur det går att leva som ett lyckligt geni!

Föreläsningen arrangeras av Volante.

Lokal

Stockholms innerstad, 17092 STOCKHOLM

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.