Psykologer läser böcker

16 sep 2015 18:00 - 19:15
Superarrangör
Biljetter 80,00 SEK
Biljetter 80,00 SEK

"I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv" av och med Tom Malmquist och Jonas Mosskin

Psykologer läser böcker är tillbaka för hösten. Den 16 september analyserar Tom Malmquists uppmärksammade roman I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv. Där får vi möta Tom och Karin som väntar sitt första barn när Karin plötsligt insjuknar och måste föras till sjukhus. Barnet tas ut med kejsarsnitt och som i en mardröm springer Tom i kulvertarna under Karolinska sjukhuset, mellan intensivvårdsavdelningen och Neonatalen; mellan liv och död.

När han återvänder hem är det utan Karin, ensam med ett spädbarn och en chockartad sorg. Några månader senare dör också hans egen pappa, som han hela sitt liv haft ett komplicerat förhållande till. I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv är en rå och vacker bok om ett år som förändrade allt. En berättelse om förlust, föräldraskap och det liv vi lever, ögonblick för ögonblick.

Till samtalet kommer författaren och poeten Tom Malmquist. Moderator för samtalet är psykologen Jonas Mosskin.

Entré 80 kr. Samtalet äger rum på ABF-huset i Stockholm och börjar kl. 18.00. I samarbete med Natur och Kultur, Psykologförbundet, Modern Psykologi och ABF Stockholm.

Varmt välkomna!

Profile picture
ABF Stockholm
Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.
Eventet är avslutat

Psykologer läser böcker

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.