skip to main content

Psykoanalys: Nyfiken från vaggan till graven

Psykoanalys: Nyfiken från vaggan till graven

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

29 maj 2024 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

The most beautiful experience we can have is the mysterious.

- Albert Einstein

Nyfikenhet är en av våra mest utmärkande mänskliga egenskaper. Den öppnar dörren till ett meningsfullt liv, stimulerar våra sinnen, och skapar resurser för kreativitet och relationer. Vi är alla födda till att fråga och undra. Men vad händer med nyfikenheten på resan från vaggan till graven? Med hjälp av psykoanalys, forskning och litteratur undersöker vi nyfikenhetens betydelse i våra liv och relationer, hur den förändras, vad det kan betyda för en person att förlora sin nyfikenhet och hur den kan återvinnas.

Föreläsare: David Clinton, docent i psykologisk medicin vid Karolinska institutet, leg psykolog, leg psykoterapeut, psykoanalytiker.

Moderator: Anna Krantz, leg psykolog, leg psykoterapeut, psykoanalytiker (IPA).

Tid och plats:
Onsdag 29 maj kl. 19:00
Katasalen, ABF-huset

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

Katasalen, ABF-huset, Sveavägen 41, 111 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer