skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Psykakuten Deluxe

Eventet är avslutat

Psykakuten Deluxe

Från 200,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

10 april 2022 - 24 maj 2022
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Psykakuten Deluxe - teater om riktiga problem. 

Publikfavoriten Psykakuten Deluxe är tillbaka. En unik mix av improvisation, teater och terapi. Publiken bidrar genom att anonymt skriva ner sina problem. En terapeut och fyra skådespelare gör sedan allt för att publiken ska bli lite klokare och känna sig mindre ensamma.  

Varje föreställning är unik och bygger helt på problem som publiken skrivit ner anonymt. Problemen är på riktigt, terapeuten är legitimerad och skådespelarna brinner för sitt uppdrag - att ge nya infallsvinklar på livets svåra frågor och hantera dem tillsammans för en stund. Vi ser fram emot att ta emot publikens brev nu när vi äntligen kan träffas. Ta med dig allt du har på hjärtat till oss på Psykakuten Deluxe.

Du är inte ensam!

 • 10 april kl 19.00
 • 19 april kl 19.00
 • 24 maj kl 19.00

Regi: Paula McManus Medverkande: Daniel Gustavsson, Inga Onn, Calle Stenlund, Sofia Czinkoczky, Helen Lindahl, David Nordström. Terapeuter: Francine Finer, Tom Agri (alla medverkande är inte med varje föreställning)

(Obs! Som åskådare sitter du säkert i salongen, ingen tas upp på scen)

Följ oss på Facebook

Arrangör

Improvisationsteater med professionella skådespelare och en psykolog

Lokal

Teaterverket Svea Teaterverket Svea, Sveavägen 114, 113 50 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer