Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Psychotic Youth & Paul Mojo & the Black Kat Bones

Eventet är avslutat

Psychotic Youth & Paul Mojo & the Black Kat Bones

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

1 dec 2023 20:00 - 2 dec 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

PSYCHOTIC YOUTH sound är fylld med super catchy gitarrdriven, högenergi power-pop, surf och garage-punk samt deras välkända sockersöta flerlagersvokala harmonier som till och med skulle göra Beach Boys avundsjuka.

Bandet kom ut ur norra Sveriges kalla, mörka skogar 1985 och slog igenom internationellt 1989 med sitt episka album Some Fun, som snart kommer att följas av ett flertal album och turnéer. Hits som Elevator Girl och bandets re-run av Japanese Boy väckte mycket uppmärksamhet över hela världen. Men det hela tog slut 1999 eftersom det helt enkelt inte var roligt längre. 2016 ombads bandet att återförenas. De turnerade Japan och turnén och mottagandet var över förväntan. Sedan dess har de fortsatt och har släppt ett flertal album till dagens datum. Psychotic Youth levererar RIKTIG POWER-POP, med ordet power skrivet med versaler. Genom att ta de väsentliga ingredienserna i musiken från Ramones, Plimsouls, tuggummi-pop, punk, och rock'n'roll, så skapar de sitt alldeles egna sound som har influerat så många band under snart 40 år. Så om du gillar extremt catchy pop-punk med ett fett, rockigt gitarrljud, välgjorda sånglinjer, ridin'-on-the-waves-trummor och en krispig punkkänsla, liksom musiken från Yum Yums, Paul Collins Beat eller Kurt Baker - så är nya albumet "HAPPY SONGS" ett sant måste för dig!

https://www.facebook.com/profi...

Grymma PMATBK från Ulricehamn kommer på besök.

Det blir svettig dans och brylkräm!

Paul Mojo and The Black Kat Bones

Består av Paul Scoulding- Gitarr och sång, Uno Eiving- Ståbas, Olof Larsson-trummor som tillsammans har över 90 års erfarenhet av livespelningar. Bandet startade upp lite löst 2019 efter att Paul Scoulding flyttade till Sverige 2015 från England. Medlemmarna har förflutet ur band såsom Blackout, Astrolites, Jack Baymoore & the Bandits, The Go-Getters, Jack Rabbit Slim, The Mojokings, The Shakeouts för att nämna några. Bandet kör mestadels eget material i en energifylld mix av Rockabilly, Blues, Country, Punk och framförallt Rock & Roll.

https://www.facebook.com/profi...

Arrangör

Hisingens enda rockklubb och stans bästa fritidsgård för vuxna! Din lokala rocklangare sen 2010

Öppet Fredag och lördag. Livemusik första o sista helgen varje månad.

Lokal

DDRK, Wieselgrensplatsen 11, 417 17 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer