Psychotic Youth & City Saints

Eventet är avslutat

Psychotic Youth & City Saints

Plats

Datum

13 maj 2022 20:00 - 23:30

Beskrivning

Psychotic Youth & City Saints firar att de släpper en split EP!
Bered er på en laddad afton i Punkens tecken :)

PSYCHOTIC YOUTH har härjat runt på internationella scener i 36 år med sin power pop-surf-punk-garage - men alltid med hjärtat i Göteborg. Med åren har de släppt ett tvåsiffrigt antal album och nu en split EP. Sångaren Jörgens egna ord om skivan:
"- Året var 1982 och radioprogrammet Ny Våg, då jag för första gången fick höra Dr Zekes "Jag ska aldrig dö". Den brände sig fast i min hjärna!". Samma sak hände med Lädernunnans "No rule" som bandet utvecklat till nära vansinne i Stooges anda. Dessa och ett gäng larmiga kompositioner utlovar bandet på Stickys scen.

CITY SAINTS bildades in en fuktig källare sommaren 2012 i Göteborg. De hittade sin stil genom att blanda 50-talets rock’n’roll med punk. Under tiden som de jobbade på en dubbel-lp med nya låtar inför sitt tioårsjubileum beslöt sig kvartetten för att ha kul med ett par covers i studion. Det resulterade i den här färgstarka split-EP:n. Först ut är en cover på partydängan "I’d Rather Drink Than Talk", som i original spelades in av Sator. För att krydda det ytterligare medverkar Sator-medlemmarna Chips Kiesbye och Kent Norberg på inspelningen. Chips spelar sologitarr och sjunger duett. Kent lägger körsång. "Du e´ Plast" är City Saints tolkning av den legendariska Perverts-låten. Originalsångaren Christer ”Blomman” Blomgren (Troublemakers) sprider stjärnglans och gör den här muskulösa versionen till en duett som kommer att gå till historien. Dessa och mera PUNK utlovas!

Arrangör

Lokal

Sticky fingers Sticky fingers, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.