skip to main content

PS24 Östersund

PS24 Östersund

Från 275,00 SEK

Plats

Datum

10 maj 2024 12:00 - 12 maj 2024 01:00

Beskrivning

BILJETTERNA SLÄPPS 19/1, 12:30!


Välkommen till PS24 Östersund!

Årets största happening för psykologstudenter!

www.ps24.se


ÅRETS TEMA: Framtidens Psykologi

Kongressen samlar tänkare och framtida ledare inom psykologin för att djupdyka i morgondagens utmaningar och möjligheter. Vi utforskar allt från den senaste forskningen till nya tillämpningar inom klinisk psykologi och mental hälsa. Vårt mål är att inspirera och utrusta deltagarna med de kunskaper och verktyg som behövs för att forma framtiden inom psykologin. Bli en del av denna banbrytande resa och bidra till att forma framtidens psykologi!

Missa inget!

Följ oss på Instagram och Facebook!

I biljettpriset ingår medlemskap till Psykologstudent Sverige!

Genom att köpa biljett godkänner du att medlemskapet ingår i biljetten och att du får tillhörande information till den mail du angivit. Medlemskapet löper över 1 år och gäller till slutdatum för nästa biljettförsäljningsperiod. Det finns inga krav på medlemmarna och innebär inga andra kostnader eller avgifter men är en förutsättning för att PS-kongresserna ska bli billigare och hållbara i längden.

Önskar du att inte fortsätta vara medlem i Psykologstudent Sverige kan du när du vill avsluta ditt medlemskap. Läs mer om medlemskapet här: https://www.psykologstudentsverige.org/medlemskap

Lokal

Mittuniversitetet (G-huset), Kunskapens väg 8, 831 25 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer