Prova på Tala inför folk 2 april kl 13:00

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
2 apr 2022 13:00 - 14:00
Superarrangör
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

Nyfiken på vår kurs Tala inför folk men vill veta lite mer först? Välkommen på en timmes gratis prova-på! Vi berättar om kursupplägget och vad du får lära dig och du får prova några övningar.

På våra kurser, fulla av skratt och värme övar vi oss på att försöka sluta prestera och istället njuta av den hissnande upplevelsen av att inte veta vad som komma skall.
Nybörjaren och den erfarna, den blyga och teaterapan, den unga och den gamla, och både chefen, undersköterskan och den mellan jobb.
Hon, han och alla däremellan – vi har kurser på alla nivåer, för alla människor.

Var: Improverket, Kvartersscenen 2Lång. Andra Långgatan 30, Göteborg
När: 2 april
Tid: 13:00-14:00  

Tillgänglighet: Funktionsnedsättning är inget hinder för att improvisera och våra kurslokaler på kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor. 

Profile picture
Kvartersscenen 2lång

För att komma in på 2Lång som publik på någon av våra föreställningar och officiella tillställningar behöver du i entrén uppvisa vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling.
Detta gäller från och med den 9 december 2021 och framåt, alla över 18 år.

Du hittar ditt bevis på www.covidbevis.se


Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.