skip to main content

Prova på - smakprov på introkurs

Prova på - smakprov på introkurs

Från Gratis

Online-event

Datum

2 sep 2024 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Prova på - Smakprov på Introkurs

Att skapa möjligheter för människor att filosofera tillsammans är en av SSFP:s grundtankar.

Här kan du få under en timme få veta mer om filosofisk praxis och hur det går till att filosofera.

Så oavsett om du är intresserad i största allmänhet eller är nyfiken på att gå kursen Introduktion till filosofisk praxis som ges den 21-22/9 2024, så är du välkommen till den här introduktionsföreläsningen.

Att skapa möjligheter för människor att filosofera tillsammans är en av SSFP:s grundtankar. Här kan du få under en timme få veta mer om filosofisk praxis och hur det går till att filosofera.


Datum och Tid:

2 september 2024, kl. 19:00 - 20:00

PLATS Zoom, länk skickas ut i ett separat mejl till adressen du anger i anmälan. Om du inte använt Zoom tidigare logga in 18:55 för en genomgång av tekniken.


Arrangör

Är du intresserad av filosofi – av livets stora frågor, etik, politik? Vill du besöka ett filosoficafé, lära dig mer om hur man kan filosofera eller utbilda dig till samtalsledare?
Svenska sällskapet för filosofisk praxis, SSFP är en förening för filosofer, filosofiska praktiker och för dig som vill filosofera med andra.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer