Prova på glasblåsning

Prova på glasblåsning

Biljetter från 370,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

28 januari 2023 - 27 maj 2023

Beskrivning

Prova att blåsa glas med några av världens bästa blåsare!


Glastillverkning är en över 5000 år gammal tradition som alltid fångat och fascinerat människor i alla delar av världen. 

På Reijmyre Glasbruk har vi tillverkat högkvalitativt glas sedan 1810 med flera olika tekniker.
Våra glasblåsare har en kompetens som sträcker sig över flera århundraden i flera generationer.

När ni provar glasblåsning hos oss kommer du nära materialet och får en djupare förståelse för de tekniker som blåsarna använder sig av varje dag.
Ni får också en inblick i den verksamhet som bedrivs på ett glasbruk med 100% handgjord tillverkning. 


Inga förkunskaper krävs men ta hänsyn till att vi kommer röra oss bland höga temperaturer och varma föremål. 


I din biljett ingår, förutom att prova på hantverket, fika och en rundvandring av produktionen samt de delar som inte annars visas för allmänheten. 

Observera att man ej får med sig provet hem då detta endast är ett Prova på tillfälle och vi ej kan efterbearbeta dessa prover.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Varmt välkomna!

Lokal

Reijmyre Glasbruk, Glasbruksvägen 42, 612 71 Rejmyre

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.