Hoppa till huvudinnehåll

Privat lördagsprovning

Privat lördagsprovning

Från 1.996,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

6 maj 2023 - 28 december 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi erbjuder ölprovningar för privata sällskap varje lördag, med start klockan 14.00, 16.00 och 18.00.

Under ledning av någon av våra bryggare provar vi fyra sorters öl och samtalar kring smakerna och processen bakom. Fler öl kan köpas till på plats. Visning av bryggeriet ingår. 

Minst fyra personer och max 10. Andra upplägg möjliga – kontakta tobbe@majornasbryggeri.se

Bokningsregler

 1. Fram till 24 timmar innan utsatt tid för bokningen återbetalas vid avbokning bokningssumman minus en avbokningsavgift om 100 kr per sällskap. Ombokning är fritt i mån av lediga platser önskat datum och tid. 
 2. Ingen ombokning eller återbetalning inom 24 timmar från eller efter utsatt bokningsdatum och tid.

Arrangör

Lokal

Majornas bryggeri, Karl Johansgatan 88, 414 55 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer