Prinz Grizzley + BRO MESA + The Winchester Widowmakers Under Bar Himmel

Prinz Grizzley + BRO MESA + The Winchester Widowmakers Under Bar Himmel

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2023 17:00 - 22:00

Beskrivning

Äntligen får vi avslöja allt om en Americanakväll som vi ruvat på extra länge. Österrikiska Prinz Grizzley kommer tillbaka till Sverige! Vi ville ha hit honom redan 2021 men pandemirestriktioner satte stopp… Sedan besökte han Live at Heart förra året och blev festivalens mest ❤️ artist. Bara en sån sak?! Han får sällskap och tillfälligt husband i Kristinehamnsbördiga BRO MESA - även de, stora favoriter hos Live at Heart-publiken. Som om inte detta vore nog så gästas vi även av fantastiska The Winchester Widowmakers. Torsdagen den 8 juni kommer bjuda på så otroligt mycket känsla och musikalitet att vi blir alldeles fnittriga bara vi tänker på det! 

Tider:
17:00 - Område öppnas
Mat- och dryckesservering (Öl/cider/vin/alkoholfritt), Djs, Häng m.m
18:00 - BRO MESA
19:15 - WINCHESTER WIDOWMAKERS
20:50 - PRINZ GRIZZLEY
22:00 - Område stänger

PRINZ GRIZZLEY
En Doug Seegers för Millenials, en Seasick Steve för Söderhipsters… eller bara 'elegant country love songs for the very sad and lonely´. Blues, Honky Tonk och melankolisk Country är väl inte det första en tänker på när det skall diskuteras musik från Österrike - men det är precis vad Chris Comper ger publiken när han ställer sig på scenen som Prinz Grizzley. Det är en stadig leverans av musik från hjärtat - influerat av naturen och ett simpelt liv i de Österrikiska alperna - iklädd americanaskrud.

THE WINCHESTER WIDOWMAKERS
The Winchester Widowmakers borstar av sig dammet, grabbar tag i instrumenten och beger sig till spelgården i Wadköping för en konsert under bar himmel. Bandet har sedan tidigt 2000-tal ställt till med en hel del oförglömliga kvällar med sin poppiga, rockiga, stompiga Americana. Nu får vi äntligen uppleva detta på Örebros mysigaste scen.

BRO MESA
BRO MESA med några för få ord är värmländsk Countryrock med vardagsromantiska (eller vardagsproblematiska?) texter. Musikaliteten är häpnadsväckande och om världen vore rättvis så skulle de ha samma nationella status som Sven Ingvars. Minst. Kvällen till ära så spelar de inte enbart som BRO MESA, de kompar även inresta Prinz Grizzley.

MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi samarbetar, vår vana trogen, med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.

TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)

ÅLDERSGRÄNS
Under Bar Himmel har 18 årsgräns

HITTA HIT
BIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.
GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här.

TÄNK PÅ
Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho.

Under Bar Himmel arrangeras i samverkan med BILDA. Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, MBilar, Make A Brand, Qick och Gustavsvik.

Arrangör

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokal

Wadköping, BERTIL WALDÉNS GATA 1, 702 15 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck Mer