skip to main content

Primavera Yogafestival

Primavera Yogafestival

Från 500,00 SEK

Plats

Beskrivning

Kom och fira in våren med oss!

YOGA - PERSONLIG UTVECKLING - DANS - MEDITATION - VEGETARISK MAT - BARNAKTIVITETER - KONST - LIVEMUSIK - WORKSHOPS - NATUR

Varmt välkomna till årets mysigaste festival. I närheten av naturen ligger Marsbäcken i Västervik. Här finns möjlighet till tältplats eller delat rum på vandrarhemmet. Du bjuds yoga, meditation, föreläsningar, god mat, kallbad, eldceremoni och mycket mer för att finna återhämtning och kraft. Vi välkomnar våren och låter oss hållas och vaggas i Moder Jords trygga famn.

HITTA DIN KRAFT

Allt startar med en tanke och det var 2019 som tanken kom. Tyvärr var det inte menat att hända just då för en pandemi kom och satte tanken på paus en stund. Nu är det dock äntligen dags! Dags för att göra verklighet av tanken, av drömmen. Drömmen att skapa en återkommande festival där vi kan mötas och uppleva tillsammans. Där vi kan läka och finna kraft. Där vi kan skapa minnen och glädje tillsammans. En fest fullspäckad av verktyg, föreläsningar, yoga och inspiration som kan hjälpa dig att hitta hem och landa i din egna famn.

För med information och program kika in här: www.primaverayogafestival.com

Vid bokning av ungdomsbiljett ange kod: UNGFESTIVAL

Arrangör

Yoga och meditationscenter i Västervik, Småland.

Veckoklasser

Kurser

Yogalärarutbildning

Osteopati

Soundhealing

Yoga

Meditation

RYT200

Rytmik

Frigörande dans

Varmt välkomna! <3 


Lokal

Marsbäckens Vandrarhem, 1, 593 41 Västervik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer