skip to main content

Presentationsteknik

Presentationsteknik

Från 125,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

13 mars 2024 - 20 mars 2024

Beskrivning

Är du trött på att känna dig osäker inför publik? Vill du ta din presentationsteknik till nästa nivå? Då är Isabella Alveborgs inspirerande seminarium perfekt för dig!

Under detta interaktiva seminarium kommer du att lära dig effektiva ledarskapsstrategier för att övertyga och engagera din publik. Ta chansen att utveckla din förmåga att tala inför grupper och att leda med självförtroende.

Evenemanget äger rum den 13e och 20e mars 2024 kl. 09:00, och platsen är flexibel - det kan hållas hos din företagslokal eller organisationsplats. Biljetterna finns tillgängliga för så lågt som 125,00 SEK.

Anmäl dig nu för att ta del av denna spännande möjlighet att utveckla din presentationsteknik och ta ledarskapet till nya höjder! 

Lokal

Jag kommer till ert företag/organisation (EJ kungsg.9), Kungsgatan 9, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer