skip to main content

PREMIÄR! Här kommer Ville och Valle och Viktor!

PREMIÄR! Här kommer Ville och Valle och Viktor!

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2024 15:00 - 15:50

Beskrivning

Här kommer Ville och valle och Viktor! Återuppstår efter 50 år som teater i vår stormiga samtid och diskuterar brinnande samhällsfrågor som miljö och rättvisa.Beky och Andersson skapar magisk, mimisk - och musikalisk upplevelse av den Grammy-vinnande trion Ville och Valle och Viktor. Vi kommer att njuta av klassiker som Ljugvisan, Bestämmer-Boogie-Woogie och (Man jar rätt att fråga) Varför.

Foto: Terra Stella Scen & Film


Dag och tid: Lördag 15:00-15:50
Målgrupp: Från 5 år
Medverkande: Terra Stella Scen & Film
Lokal: Stora scen, plan 2
Pris: 120 kr per biljett inkl. serviceavgift (vuxna och barn från 5 år)
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra byten eller återbetala köpt biljett.
Läs mer om köpevillkor här

Lokal

Kulturhuset Dieselverkstaden, Stora scen plan 2, Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer