PREMIÄR - FYRIS Comedy med Marcus Berggren

26 apr 2018 18:00 - 22:00

Västra Ågatan 12, Västra Ågatan 12, 753 09 Uppsala


Välkomna på premiären av Uppsalas nya stand up-klubb Fyris Comedy!

Vi bjuder in till en fantastiskt bra kväll med både nya komiker och proffs.

Kvällens komiker:

MARCUS BERGGREN
Känd från diverse humorproduktioner som Tankesmedjan i P3, Morgonpasset, youtubeserien ”Marcus möter” och den egna podcasten Tombola podcast som han driver med kompisen och kollegan Carl Stanley. Vi är väldigt glada att han kommer till oss på vår premiär!

ATO ’THE CHAMP’ KARLSSON
En stigande stjärna. Ato gigar antagligen mest i Sverige och har synts i tv-rutan på Comedy Central. Han är en återkommande gäst i AMK Morgon, en av Sveriges största humorpoddar.

LISA THORÄNGEN
Värmlänningen som tog sitt pick och pack och flyttade till Uppsala. Relativt ny på Sveriges standupscen, men fantastiskt jäkla rolig med en blandning av vardagskomik och självdistans.

CHRISTOFFER NYQVIST
Det finns komiker som skriver bra skämt, det finns andra som bara är roliga som de är, sen finns det komiker som Christoffer som har båda delar. Inte fyllda 20 än är han ett framtidsnamn helt enkelt!

JOHANNES BRENNING
Mannen bakom stand up-klubben Leroys Gold i Stockholm. Johannes har en unik stil på scen som är svår att förklara med andra ord än "jävligt roligt", han måste helt enkelt upplevas på plats. Även han en återkommande gäst i AMK morgon.

OBS: Ingen mat kan beställas på plats, den som vill äta måste beställa i förväg senast 24/4 klockan 20:00
Meny finns på länken nedan och beställs via Peter@leveluppsala.se
http://leveluppsala.se/#menu

Standard

Stängd


Student

Stängd